Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου η πρόταση για ανοιχτό κέντρο εμπορίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, στις 14.00 στο Δημαρχείο Βόλου, με 15 θέματα συζήτησης, θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Βόλου», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με Κωδικό πρόσκλησης 098 και τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου».

Το σώμα θα λάβει απόφαση για την έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Βόλου και του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για την υποστήριξη υλοποίησης της πράξης «Συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη δικτύου πεζοπορικών διαδρομών (μονοπατιών)» και για την έκκριση χρηματοδότησης της πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση Καρτάλειου σχολικού συγκροτήματος».

Τέλος, θα εγκριθεί η μελέτη και ο τρόπος εκτέλεσης του έργου “Δημιουργία παιδικής χαράς στην Άλλη Μεριά Δ.Ε. Πορταριάς”, προϋπολογισμού 24.119,67€ με ΦΠΑ και η μελέτη του έργου “Ανάπλαση της κεντρικής περιοχής Νέας Αγχιάλου Δήμου Βόλου”.

Η Οικονομική Επιτροπή
Η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:30 στο Δημαρχείο Βόλου που θα εγκρίνει τους όρους για την διενέργεια ανοικτών δημόσιων ηλεκτρονικών διαγωνισμών, για την «Λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) σε κτίριο της πρώην Παιδόπολης Αγριάς» για ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης και για την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων διαφόρων ειδών», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 879.780 € με ΦΠΑ.
Επίσης, θα γίνει αξιολόγηση των προσφορών του διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση Υποδομής Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης (JOB CENTER)» προϋπολογισμού 200.000 € με Φ.Π.Α.

Ακόμη, θα εγκριθεί η μελέτη “Καθαίρεση οροφοκονιάματος και εργασία χρωματισμών στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας” και θα ληφθεί απόφαση για απευθείας ανάθεση εργασιών επισκευής δικτύων άρδευσης των πάρκων και των νησίδων που βρίσκονται στην παραλία έμπροσθεν του Δημαρχείου Βόλου».

Τέλος, θα υποβληθούν το πρακτικό ελέγχου κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Διαγράμμιση οδικού δικτύου λοιπών Δημοτικών Ενοτήτων έτους 2018» προϋπολογισμού 60.000 € με ΦΠΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.