Στο Δημοτικό Συμβούλιο η μείωση μισθώματος της πλαζ Αλυκών

Το θέμα της μείωσης μισθώματος στην Πλαζ Αλυκών φέρει προς συζήτηση η Δημοτική Αρχή Βόλου στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στις 12.30 μ. στο Δημαρχείο.

Το συμβούλιο θα εγκρίνει απόφαση του Συμβουλίου Δ.Κ. Κάτω Λεχωνίων, αναφορικά με την παραχώρηση χρήσης της πλατείας Καβούρα για την πραγματοποίηση εκδήλωσης-πανηγυριού εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, θα λάβει απόφαση για την ανανέωση παραχώρησης δημοτικού ακινήτου ευρισκόμενο στη θέση «Κακοσκάλι» Διμηνίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Επίσης θα αποφασίσει την παραχώρηση χρήσης του Εκθεσιακού Πολυχώρου του Δήμου Βόλου στην Ερευνητική Ομάδα «Κένταυρος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Στις 26 Ιουνίου η λογοδοσία 3ου διμήνου

Επίσης από τον Δήμο ανακοινώθηκε ότι η 21η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Λογοδοσία Δημοτικής Αρχής, 3ου διμήνου 2024 (Μαΐου – Ιουνίου), θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 12.30 μ.

Έως το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προς συζήτηση θεμάτων, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων, καθώς και πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου (e-mail: [email protected] ) έως ένα (1) θέμα ο καθένας. Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα καταρτιστεί σε συνέχεια της υποβολής των θεμάτων, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προαναφερόμενες διατάξεις, αναφέρεται στην πρόσκληση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.