Στο εδώλιο του Τριμελούς ρομά που πέταξαν τραπέζια και καρέκλες κατά αστυνομικών!

Οδηγήθηκαν στα Δικαστήριο και αφέθηκαν ελεύθεροι

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα καθίσουν στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, οι τρεις ρομά που συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα σε καφέ μπαρ του οικισμού Αλιβερίου, αντιστάθηκαν στον αστυνομικό έλεγχο και οι δύο πελάτες που είναι αδέλφια πετούσαν καρέκλες και τραπέζια εναντίων των αστυνομικών, τραυματίζοντας ελαφρά τον έναν από αυτούς.
Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, τρεις ρομά, ηλικίας 42 ετών ο ιδιοκτήτης του καταστήματος 41 και 43 χρονών οι πελάτες και σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απείθειας, της απειλής, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ), στον οικισμό Αλιβερίου κατά την άφιξη των αστυνομικών, ο ένας, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, αρνήθηκε τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών, ενώ οι άλλοι δύο, εξύβρισαν, απείλησαν και έριξαν τραπεζοκαθίσματα εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια και εναντίον των δύο αδελφών 41 και 43 χρονών, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βία κατά υπαλλήλων από κοινού, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, και απειλή από κοινού, ενώ κατά του 42χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος ασκήθηκε δίωξη για απείθεια. Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και προσδιορίστηκε τακτική δικάσιμος σε βάρος τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.