Στο Ορφανοτροφείο μέλη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Στα πλαίσια των δράσεων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Βόλου την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο με ενημερωτικό σκοπό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι ηλικιωμένοι της δομής μας πάντα έτοιμοι να προσφέρουν γιατί έτσι έμαθαν στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν, τότε που γαλουχήθηκαν με αξίες και ιδανικά, θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά. Η κυρία Ελένη Τασιά, μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος και μας ενημέρωσε για την πολυετή δράση και το σημαντικό έργο τους που λαμβάνει χώρα από το 1911 στηριζόμενοι σε φιλανθρωπικές δωρεές και την αγάπη του κόσμου.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και μας άγγιξε όλους. Μνήμες γύρισαν στο μυαλό των ηλικιωμένων, διότι πολλοί ήταν αυτοί που έζησαν παρόμοιες καταστάσεις ορφάνιας και φτώχειας .Οι στιγμές αυτές είναι βαθιά χαραγμένες μέσα τους τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι οικογένειες τότε σκορπίζονταν.
Οι ανάγκες των παιδιών είναι ιδιαίτερα αυξημένες και απαιτητικές, γι΄αυτό η δομή μας πάντα με κοινωνική συνείδηση και ευαισθησία μέσω του εθελοντισμού και της προσφοράς, δείχνει τον σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.