Στο προαύλιο της Γεωπονικής οι ορκωμοσίες των αποφοίτων και οι αναγορεύσεις διδακτόρων

Στον προαύλιο χώρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου οι ορκωμοσίες των αποφοίτων των Τμημάτων αλλά και οι αναγορεύσεις των διδακτόρων. Μετά τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, που πραγματοποίησε υπαίθρια τις ορκωμοσίες των αποφοίτων της, τη σκυτάλη παίρνει και η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών και στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων για τον κορωνοϊό, διοργανώνει τις ορκωμοσίες στον εξωτερικό χώρο της Σχολής. Ειδικότερα, το πρόγραμμα των ορκωμοσιών είναι το εξής:
Τρίτη 4 Αυγούστου 2020: Προαύλιος χώρος Πανεπιστημιακού Συγκροτήματος, Φυτόκο Βόλου. Ώρα 8.45 – 10.00: Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού. Περιβάλλοντος: – Αναγόρευση Διδακτόρων- Oρκωμοσία μεταπτυχιακών και προπτυχιακών φοιτητών. Ώρα 10.00–11.15: Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου.
Περιβάλλοντος: – Αναγόρευση Διδακτόρων- Oρκωμοσία μεταπτυχιακών και προπτυχιακών φοιτητών
Για λόγους ασφαλείας οι φοιτητές δεν θα φορέσουν τηβέννους και επιτρέπεται να συνοδεύονται από άτομα της οικογένειάς τους, αρκεί να μην δημιουργηθεί συγχρωτισμός. Επίσης συνιστάται η χρήση μάσκας. Για περισσότερες πληροφορίες: Γραμματεία της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, τηλ.: 24210 93007, 93155 e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.