Στο …σκοτάδι οι Βολιώτες για τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων

Καμία σαφής ενημέρωση στους πολίτες, ενώ στελέχη του Δήμου κάνουν συναντήσεις για την προώθηση του θέματος

Στο …σκοτάδι εξακολουθούν να παραμένουν οι Βολιώτες σχετικά με την πρόθεση του Δήμου Βόλου να δημιουργήσει Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων. Κι αυτό γιατί ο Δήμος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για να ενημερώσει τους πολίτες επακριβώς για τον τρόπο που θα λειτουργεί αυτή η Μονάδα.
Την ώρα λοιπόν που δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση, στελέχη του Δήμου πραγματοποιούν συναντήσεις με φορείς του αρμόδιου Υπουργείου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου ενημερωτική συνάντηση για το θέμα της κατασκευής Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων είχαν την Παρασκευή στον Βόλο με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (με αρμοδιότητα τα θέματα των αποβλήτων), κ. Μαν. Γραφάκο και τον υπηρεσιακό παράγοντα του ίδιου υπουργείου, κ. Νικ. Μαμαλούγκα, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βόλου, κ. Στυλ. Διαμαντίδης και ο πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας, κ. Κων. Γανωτής.

Κατά τη συνάντηση, σημειώνεται στην ανακοίνωση, υπήρξε ενημέρωση για την πορεία της υποβολής της σχετικής πρότασης από πλευράς του Δήμου Βόλου και από πλευράς του κ. Γραφάκου παρασχέθηκε η διαβεβαίωση ότι θα συνδράμει με κάθε πρόσφορο τρόπο και όπου χρειαστεί προκειμένου να τρέξουν γρήγορα οι απαιτούμενες διαδικασίες και ενέργειες για την κατασκευή του έργου της ΜΕΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.