Στο σπίτι του πλέον ο 37χρονος που αγνοούνταν

Εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή του Σέσκλου, νηστικός μέσα στο αυτοκίνητο

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον, αφού εντοπίστηκε, καλά στην υγεία του, αλλά εξαντλημένος, λίγο μετά τις 5.30 χθες το απόγευμα, ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς που αγνοούνταν από τη Δευτέρα το μεσημέρι, οπότε και σχόλασε από τη δουλειά του (υπάλληλος σεκιούριτι) σε πολυκατάστημα στον Βόλο.
Μετά από συνεχείς έρευνες, εθελοντών και της Αστυνομίας, ο 37χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, από τον εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλη Ηλιόπουλο, σε δύσβατη περιοχή στο Σέσκλο, δυτικά της περιοχής των σιδηροδρομικών γραμμών να κάθεται ταλαιπωρημένος και νηστικός εδώ και τέσσερις μέρες μέσα στο αυτοκίνητο των γονέων του.
Ο Βασίλης Ηλιόπουλος ειδοποίησε την Αστυνομία, τον πλησίασε και αφού διαπίστωσε ότι είναι καλά στην υγεία του, του έδωσε νερό και ξηρά τροφή (συγκεκριμένα παστέλι και σοκολάτα), ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του.
Ο 37χρονος, που είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, ήταν ταλαιπωρημένος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αισθάνθηκε ψυχολογική πίεση, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, αλλά δεν ήταν μεγάλα, ήθελε να ηρεμήσει, ενώ, από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της εξαφάνισής του, ανέφερε ότι δεν είχε «μούτρα» να επιστρέψει στο σπίτι του!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι πολύ συνεσταλμένος, τυπικός και ευγενικός και δεν ήθελε να επιβαρύνει κανέναν, γι’ αυτό και επέλεξε να μη στενοχωρήσει τα συγγενικά του πρόσωπα με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Όσον αφορά στην περιοχή που εντοπίστηκε, οι έρευνες εστίασαν στο συγκεκριμένο σημείο, όπου έδινε σήμα το κινητό του τηλέφωνο, που άνοιγε για μερικά λεπτά, τις τελευταίες ημέρες. Για το λόγο αυτό η Αστυνομία είχε τη βεβαιότητα ότι δεν είχε απομακρυνθεί από την περιοχή και όντως οι έρευνες έφεραν αποτέλεσμα.