Στο Βόλο σήμερα η Βίκυ Σταυροπούλου για την φθινοπωρινή collection VickyXParabita

Στην παρουσίαση της νέας φθινοπωρινής collection που φέρει το όνομά της θα δώσει το παρών η δημοφιλής ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου σήμερα το απόγευμα στο νέο κατάστημα της Parabita στον Βόλο.
Στη συλλογή VickyXParabita αποτυπώνεται μια 70’s διάθεση με κυρίαρχα τα γεωμετρικά μοτίβα, τα στένσιλ florals και τις μονοχρωμίες. Οι θερμές φθινοπωρινές αποχρώσεις του μπορντό, του σοκολατί και του κανελί σε συνδυασμό με τις μαλακές βελούδινες υφές, το σαγηνευτικό σατέν και τα Tencel mix υφάσματα δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και διαχρονικότητας ενώ συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και δίνουν την ευκαιρία για παιχνίδι με layering.

Η συλλογή VickyXParabita περιλαμβάνει κομμάτια – κλειδιά για όλες τις ώρες της ημέρας, στα οποία κάθε γυναίκα αξίζει να επενδύσει, όπως το πουκάμισο και το perfecto jacket, προσθέτοντας τους παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες όπως το φραμπαλά και τη γούνα. Ένα βελούδινο φόρεμα και ένα matching set καλύπτουν την ανάγκη για ρούχα με loungewear αίσθηση που φοριούνται με άνεση όλες τις ώρες εντός και εκτός σπιτιού. Το tailored σεμιζιέ με τα γεωμετρικά μοτίβα, είναι το statement κομμάτι της συλλογής και είναι από αυτά τα φορέματα που δεν αποχωρίζεσαι από την γκαρνταρόμπα σου για την άνεση και την κομψότητα του.

Η φωτογράφηση για τη νέα καμπάνια VickyXParabita, με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου έγινε με φόντο το μαγευτικό κάστρο της Μονεμβασιάς.

Tο mood της συλλογής συμπυκνώνεται στα λόγια της Βίκυς Σταυροπούλου: «οι εποχές αλλάζουν αλλά η διάθεσή μου όχι- εκδρομάρες μας περιμένουν, χαρές, κέφι, τραγούδι»!

Η Βίκυ Σταυροπούλου θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, στο κατάστημα της Parabita στην οδό Ερμού 122 στο Βόλο, για να φωτογραφηθεί και να μιλήσει για τη νέα της collection.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.