Στον ανακριτή ο τσαντάκιας του Βόλου για δύο ληστείες

Του ασκήθηκε δίωξη

Προθεσμία ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή, ο 38χρονος τσαντάκιας που χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία με δράστη που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμαστεί.
Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη την Τρίτη, διότι επέβαινε σε δίκυκλο και φορώντας κράνος πλησίασε μια 65χρονη γυναίκα που κινούνταν πεζή και σταμάτησε δίπλα της. Την έσπρωξε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά και της άρπαξε την τσάντα που περιείχε μικρής αξίας πράγματα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου.
Από την προανάκριση και τις περιγραφές, προέκυψε ότι ο ίδιος δράστης την Κυριακή 14 Απριλίου είχε πλησιάσει με τον ίδιο τρόπο στο κέντρο του Βόλου, άλλες δύο γυναίκες, μια 72χρονη την οποία με τον ίδιο τρόπο την έσπρωξε και έπεσε στο έδαφος και της άρπαξε την τσάντα, ενώ αποπειράθηκε να ληστέψει και μια 64χρονη, αλλά η γυναίκα αντιστάθηκε και κράτησε την τσάντα της.
Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για ναρκωτικά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε να μην του κατάσχουν οι αρχές το μηχανάκι…