Στον Σαρακηνό …Μέσι, Σάρα και Κανέλα!

Τρία μικρά αδεσποτάκια "αγκαλιάστηκαν" από διοίκηση και ποδοσφαιριστές

Μια διαφορετική μεταγραφική κίνηση έκανε η ομάδα του Σαρακηνού στον Βόλο, εντάσσοντας στο δυναμικό της, τον Μέσι, τη Σάρα και την Κανέλα. Όχι, δεν πρόκειται για νέους παίκτες , αλλά για τρία αδεσποτάκια που η διοίκηση αλλά και οι ποδοσφαιριστές αγκάλιασαν με αγάπη και τα ενέταξαν στην ομάδα τους.

Η διοίκηση του Σαρακηνού σε συνεργασία με την Φιλοζωική Ομάδα Βόλου υιοθέτησε τα μικρά χνουδωτά κουταβάκια, προσφέροντάς τους στέγη, τροφή και πολλή αγάπη. “Τα χνουδωτά αφρατοκουταβάκια τα αγκάλιασαν  και τα  υιοθέτησαν με ό,τι ορίζει ο νόμος. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που μας δείχνει ότι εκτός από την “μπάλα”- ποδόσφαιρο, τόσο η Διοίκηση του συλλόγου, όσο και οι αθλητές, διαθέτουν και μεγάλη κοινωνική ευαισθησία!  Παιδιά σας ευχαριστούμε”, αναφέρουν τα μέλη  της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου που ανάρτησαν την είδηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και φροντίδας στα αδέσποτα.

Η μαμά των κουταβιών είχε βρεθεί μόνη της στον Άναυρο, ενώ μετά από κινητοποίηση των μελών της Φιλοζωικής, βρέθηκε ένα ζεστό σπίτι για εκείνη. Οι φιλόζωοι έτρεξαν και έψαξαν για να βρουν οικογένεια για τα μικρά της, όπως κάνουν πάντα όταν βρίσκουν αδέσποτα. Ο Μέσι, η Σάρα και η Κανέλα έχουν πλέον το δικό τους σπίτι στο οποίο μπορούν να τρέξουν, να παίξουν και πάρουν την αγάπη που πρέπει.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.