Στον Βόλο η 4η πανελλαδική συνάντηση της «Συμμαχίας»

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στο ΕΚΒ και στο Π.Θ.

Στον Βόλο θα γίνει η 4η συνάντηση της Πανελλαδικής Συμμαχίας για το νερό το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου με θέμα “Πως να οργανώσουμε το Κίνημα Αντίστασης στις αυξήσεις και την ιδιωτικοποίηση και οι κατά τόπους αγώνες υπεράσπισης του νερού”.

Ένα χρόνο μετά την 3η Πανελλαδική Συνάντηση στην Αθήνα, όλα τα ζητήματα του νερού μένουν ανοικτά, ενώ η επίθεση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης και των ξένων και ελληνικών επενδυτικών κύκλων κλιμακώνεται, αναφέρει η «Συμμαχία για το νερό».

Όπως τονίζει, στην εμπορευματοποίηση του νερού συμβάλλει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία παρακολουθεί και τελικά εφαρμόζει χωρίς καμιά αντίδραση τις αντιλαϊκές- μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, προωθεί με δική της πρωτοβουλία το ξεπούλημα του νερού (περιπτώσεις Βόλου, Μεσοχώρας, Σκουριές, κ.ά.)

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή όχι μόνο προς όλες τις συλλογικότητες που συμμετείχαν σε προηγούμενες συναντήσεις αλλά και προς όλους (συλλογικότητες και άτομα) που θέλουν να συμβάλουν στο κίνημα αντίστασης ενάντια στην εμπορευματοποίηση-ιδιωτικοποίηση του νερού.

Για επικοινωνία: [email protected] .

Το πρόγραμμα του διημέρου ξεκινά το Σάββατο 18 Νοέμβρη (Εργατικό Κέντρο Βόλου) στις 11:00 και την Κυριακή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, (Θόλος, αίθουσα Μ-ισόγειο) στις 10 το πρωί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.