Στον Βόλο η «9η Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ(μ-λ)»

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνεται την Τετάρτη 20 Φλεβάρη, στις 6.30μμ, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου με τον τίτλο «9η Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ(μ-λ)». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το μέλλον του λαού μας δεν βρίσκεται ούτε στις αυταπάτες για καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο, ούτε στο συμβιβασμό και την υποταγή. Βρίσκεται στη μαζική, αγωνιστική υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, στην πάλη για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης. Στην οικοδόμηση ενός πλατιού, μαζικού Μετώπου Αντίστασης και Διεκδίκησης, κόντρα στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, κόντρα στον πόλεμο και την ιμπεριαλιστική θηριωδία. Στην προετοιμασία των όρων για τη συνολική αναμέτρηση με τις δυνάμεις της αντίδρασης, για την επανάσταση και το σοσιαλισμό.
Σήμερα, που το όραμα του σοσιαλισμού δυσφημίζεται ανοιχτά από δήθεν αριστερές δυνάμεις… Σήμερα, που η «Αριστερά» κυβερνάει για λογαριασμό των μεγαλοαστών… Σήμερα, που η αντικομμουνιστική προπαγάνδα επιδιώκει την πλήρη εξουδετέρωση της εργατικής τάξης και τη συσκότιση του ιστορικού δρόμου που πρέπει να βαδίσει…
Το ΚΚΕ(μ-λ) θέλει να συνεχίσει να συμβάλλει –και μέσα από την 9η Συνδιάσκεψή του– στην υπεράσπιση αυτού του μοναδικού και μεγαλειώδη δρόμου. Γιατί αυτοί που γράψανε την επαναστατική πορεία του προηγούμενου αιώνα, η εργατική τάξη και οι λαοί, μπορούν και πρέπει να γράψουν και την επαναστατική πορεία του σήμερα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.