Στον Βόλο η Υπ. Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως

Την Πέμπτη για συναντήσεις, αλλά και ανοικτή ομιλία

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και ο Θεματικός Τομέας Παιδείας, διοργανώνουν εκδήλωση – ανοικτή συζήτηση με θέμα : ¨Προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο στην Παιδεία¨, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Volos Palace στις 18:00. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κα Νίκη Κ. Κεραμέως, Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Θα προηγηθεί σειρά επισκέψεων σε φορείς του νομού μας.

Όπως έγινε γνωστό, «οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γεώργιο Πετράκο και με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στις 13:30 θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και θα ακολουθήσει Συνεδρίαση.

Το απόγευμα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Β/θμιας κ. Σωκράτη Σαβελίδη, Α/θμιας κ. Γιώργο Πολύζο και στις 17:30 με εκπροσώπους της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών, όπως και με αντιπροσωπεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου.

Θα ακολουθήσει η κεντρική της ομιλία στο ξενοδοχείο Volos Palace στις 18:00 με θέμα : ¨Προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο στην Παιδεία¨ και συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Για την Νέα Δημοκρατία η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί την πιο σημαντική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο. Είναι άλλωστε ο βασικός πυλώνας του νέου εξωστρεφούς και καινοτόμου παραγωγικού μοντέλου που έχει ανάγκη η χώρα για να ξεφύγει από το τέλμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.