Στον Βόλο ο Πρόξενος της Σερβίας

Από προηγούμενη εκδήλωση
Στο πλαίσιο λειτουργίας του σερβικού σχολείου στην πόλη

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου με ανακοίνωσή της, προσκαλεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου, στα πλαίσια εκδήλωσης με τη συμμετοχή του Προξένου της Σερβικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Milan Vukosaljevic, αντιπροσωπίας του αντίστοιχου τμήματος παιδείας και παιδικής πρόνοιας του Δήμου Βελιγραδίου, καθώς και, μελών της ελληνικής κοινότητας της Σερβίας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της λειτουργίας του σερβικού σχολείου στο Βόλο με στόχο την ενδυνάμωση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας των δύο χωρών.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Συναντήσεις και συνεργασίες

Όπως έγινε επίσης γνωστό, απ΄την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου στον Βόλο θα βρεθεί και αντιπροσωπεία του αντίστοιχου τμήματος παιδείας και παιδικής πρόνοιας του Δήμου Βελιγραδίου, καθώς και, μέλη της ελληνικής κοινότητας της Σερβίας.
Κατά την παραμονή του στην πόλη του Βόλου, ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα έχουν συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γεωργία Μποντού – Τοκαλή καθώς και με εκπροσώπους εκπαιδευτικών φορέων της πόλης για ανταλλαγή απόψεων και ενδεχόμενης συνεργασίας σε θέματα παιδείας.
Επίσης ο κ. Milan Vukosaljevic θα επισκεφτεί το σερβικό σχολείο που δραστηριοποιείται στο Βόλο τα τελευταία δύο χρόνια και θα παραστεί σε εκδήλωση που θα γίνει στο δημαρχείο Βόλου την ίδια μέρα στη 13:30 το μεσημέρι, προς τιμήν του.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των δεσμών φιλίας και συνεργασίας των δύο δήμων και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.