Στον Βόλο σήμερα η Άννα Καραμανλή

Θα επισκεφθεί δομές στο νομό και θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ

Eπίσκεψη της αν. Τομεάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Άννας Καραμανλή, σε δομές του νομού Μαγνησίας , θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018.
Όπως έγινε γνωστό από την τοπική Ν.Δ., «με αφορμή την εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας από την αν. Τομεάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή, σε Ημερίδα με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις με την κ. Άννα Καραμανλή σε δομές Πολιτισμού & Αθλητισμού στη Μαγνησία.
Η έναρξη των προγραμματισμένων επισκέψεων θα γίνει στις 12 το μεσημέρι. Οι χώροι των επισκέψεων, θα είναι στο Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στο Εκθεσιακό Χώρο & Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας Φεραίος (Χάρτα του Ρήγα), και στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.
Στις δύο το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στα γραφεία της, παρουσία της κ. Καραμανλή. Θέματα που θα απασχολήσουν και θα συζητηθούν είναι η πολιτική επικαιρότητα, οργανωτικά και η ετήσια εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, με κεντρική ομιλήτρια την Τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης και Βουλευτή Α’ Αθηνών κ. Ντόρα Μπακογιάννη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.