Στον Βόλο το 1ο Πανελλήνιο προσυνέδριο κατασκευαστών αλουμινίου- σιδήρου

Στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί από τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 14:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Βόλου το 1ο Πανελλήνιο Προσυνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου- Σιδήρου με τίτλο «Το μέταλλο στη νέα εποχή»

Όπως επισημαίνεται από τον Σύνδεσμό, σε μία περίοδο που η περιοχή μας έχει πληγεί επανειλημμένα από φυσικές  καταστροφές και που το επιχειρείν δοκιμάζεται αδιάκοπα από την οικονομική  αστάθεια και την καθημερινή αβεβαιότητα, ο Σύνδεσμος θα αναλάβει να  φέρει το σύνολο των τοπικών επαγγελματιών σε επαφή με επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Αλουμινίου & του Μετάλλου, από όλα τα μέρη της Ελλάδος, σε  μία εκδήλωση-γιορτή για την πόλη.

Το περιεχόμενο και οι παρουσιάσεις του Προσυνεδρίου αφορούν άμεσα όλους τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους του κλάδου και θα αποτελέσει ορόσημο για τη σύσφιξη των σχέσεων, τόσο μεταξύ των συμμετεχόντων όσο και όλων των σχετικών φορέων.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ένα βίντεο με οπτικοακουστικό υλικό  που αφορά στην Ιστορική Εξέλιξη της Μεταλλοτεχνίας και της Μεταποίησης στη Μαγνησία και τα περίχωρα, μέσα από συνεντεύξεις και ιστορικές αναδρομές καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.