Στον Βόλο το Σάββατο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Προσκεκλημένος της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική εκδήλωση, πραγματοποιεί το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Βόλος Παλλάς» η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία.
Βασικός ομιλητής θα είναι ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος και θα αναλύσει τα θέματα αρμοδιότητάς του , ενώ στην ίδια εκδήλωση επίσημοι προσκεκλημένοι είναι η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μαρία Συρεγγέλλα και ο γραμματέας Οργανωτικού και διευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος κ. Στέλιος Κονταδάκης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Μαγνησίας. Για την είσοδο και παραμονή στο χώρο της εκδήλωσης έχουν προβλεφθεί και θα τηρηθούν με αυστηρότητα όλα τα πρωτόκολλα για την Covid 19. Ειδικότερα προβλέπεται η παρουσία μόνο με πρόσκληση, καθώς επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων στο χώρο της εκδήλωσης. Η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και θα διενεργείται σχετικός έλεγχος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.