Στρατηγόπουλος κατά Μπέου : «Δεν είσαι “πολιτικός απατεώνας”. Είσαι, απλά, ο Αχιλλέας Μπέος»

Με αφορμή την μετατροπή του Δικαστικού Μεγάρου από τον δήμαρχο σε …δημόσια ουρητήρια

Την έντονη αντίδραση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστου Στρατηγόπουλου προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Αχ. Μπέου σε τηλεοπτική του συνέντευξη που ανέφερε ότι το νέο Δικαστικό Μέγαρο θα ανεγερθεί στην είσοδο της πόλης και το παλιό κτήριο θα το μετατρέψει σε …δημόσια ουρητήρια. Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Στρατηγόπουλος βάλλει κατά του δημάρχου Βόλου για την δήλωσή του αυτή λέγοντας ότι δεν είναι ένας κοινός «πολιτικός απατεώνας», είναι απλά ο Αχιλλέας Μπέος…

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Στρατηγόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά «Κρείττον του λαλείν το (δημοσίως) ουρείν

Όταν, με κάθε ευκαιρία, επιχειρείς να εμφανίσεις την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Βόλου ως δημοτικό έργο, ενώ ο Δήμος Βόλου δεν έχει οποιαδήποτε αρμόδια συμμετοχή στην υλοποίηση του.

Όταν παριστάνεις τον έκπληκτο διότι κανένας σοβαρός θεσμικός εκπρόσωπος της Μαγνησίας δεν υποστηρίζει την “φαεινή” ιδέα σου (λέγεται και εμμονή) για δημιουργία Δικαστικού Μεγάρου σε μια (πολλαπλά προβληματική) εσοχή στην άκρη της πόλης, ως να ντρεπόμαστε για την ύπαρξη του και θέλουμε να το κρύψουμε.

Όταν χρησιμοποιείς το (αναμφίβολα, λεπτό) μονεγάσκικο “χιούμορ” σου, μιλώντας για εκ μέρους σου μετατροπή του υφιστάμενου Δικαστικού Μεγάρου  (επί του οποίου, ευτυχώς, ουδεμία αρμοδιότητα έχεις) σε “δημόσια ουρητήρια”.

Όταν κάνεις σημαία την εχθροπάθειά σου, μιλώντας – πάντα αόριστα και αναπόδεικτα – για αυτούς που βάζουν εμπόδια στα “μεγαλεπήβολα” σχέδια σου.

Τότε, δεν είσαι (ένας κοινός) “πολιτικός απατεώνας”. Είσαι, απλά, ο Αχιλλέας Μπέος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.