Συγκέντρωση ετικετοποιών στον Βόλο

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου

Tην Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, ώρες 17:00-21:00 στο ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA θα γίνει εκδήλωση που διοργανώνει ο ΕΛΣΕΤ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών).
«Πρόκειται για ένα κλάδο σχετικά άγνωστο, που όμως την παραγωγή του, τη βλέπουμε συνέχεια μπροστά μας. Δεν υπάρχει προϊόν στο σούπερ μάρκετ που δεν έχει πάνω του αυτοκόλλητη ετικέτα. Και στο ανθοπωλείο η ανθοδέσμη έχει στο περιτύλιγμά της μια ετικέτα και στο ζαχαροπλαστείο το κουτί με τα γλυκά σφραγίζεται με ετικέτα και γενικά δεν υπάρχει τίποτα που μια ετικέτα δεν δείχνει την «ταυτότητά» του. Στα χρόνια της κρίσης ο κλάδος όχι μόνο διατήρησε τις θέσεις εργασίας που είχε πριν, αλλά παρουσιάζει ανοδικές τάσεις».

Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, «θα συγκεντρωθούν ετικετοποιοί από όλη την Ελλάδα (ο κλάδος έχει λίγες εταιρίες, αλλά αρκετές από αυτές είναι μεγάλες με διεθνείς συνεργασίες) για να ακούσουν τους προμηθευτές τους, να εκθέτουν τις δικές τους απόψεις και να προτείνουν ιδέες για καλύτερα αποτελέσματα.

Οι προμηθευτές είναι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα πολυεθνικών εταιριών και κάποιοι από αυτούς προμηθεύουν με πρώτες ύλες και γειτονικές χώρες. Το θέμα αφορά όλο τον κλάδο της συσκευασίας (κυτιοποιία, πλαστικά κουτιά και μπουκάλια, χάρτινα δοχεία, γυάλινους περιέκτες, σακουλάκια κ.ο.κ.). Γι’ αυτό έχουν κληθεί και επιχειρηματίες από όλο το φάσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.