Συγκέντρωση πολιτών στην παραλία Βόλου με σύνθημα «όχι άλλη κακοποίηση παιδιών»

Κάλεσμα μέσω social media

Μια αυθόρμητη κίνηση μίας γυναίκας από τον Βόλο, στάθηκε ικανή για να κινητοποιήσει και άλλου συμπολίτες σε μια συγκέντρωση στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα με σύνθημα «Όχι άλλη κακοποίηση παιδιών από παιδεραστές. Τιμωρία τώρα».
Το έναυσμα δόθηκε από την υπόθεση της 12χρονης που την εξέδιδε 53χρονος στον Κολωνό. Η Σοφία Αγριανίτη αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα και δημιούργησε μία εκδήλωση, στην οποία καλεί τους διαδικτυακούς της φίλους, προκειμένου να συγκεντρωθούν στην παραλία του Βόλου και να διατρανώσουν αυτό που κάθε νοήμων άνθρωπος σκέφτεται και νιώθει. Να σταματήσει κάθε κακοποίηση παιδιού. Μάλιστα η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και τις σκέψεις της, παροτρύνοντάς τους να δώσουν το παρών στην συγκέντρωση.
Γράφει χαρακτηριστικά «Σιχάθηκα να ακούω καθημερινά για την παιδεραστία. Σιχάθηκα να βλέπω να μην γίνεται τίποτα για την τιμωρία όλων αυτών των καθαρμάτων. Σιχάθηκα να ζω σε μια χώρα που η δικαιοσύνη για όσους έχουν γνωριμίες είναι ανύπαρκτη.
Ως μητέρα είμαι εξοργισμένη αηδιασμένη, απελπισμένη.
Σήμερα έπρεπε να καίγεται η Ελλάδα ως ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης στο κάθε παιδί που έχει υποστεί κακοποίηση. Τι κάνουμε; Τι περιμένουμε; Άλλον έναν παιδοβιαστή; Τι περιμένουμε να συμβεί στο δικό μας παιδί;
Πότε θα βγούμε στους δρόμους;;;; Πότε θα ΑΠΑΙΤΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ όλων αυτών των καθαρμάτων;;;;
Σας προσκαλώ σαν μητέρα, σαν γυναίκα, να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί. Να βγούμε στην παραλία του Βόλου με τα παιδιά μας αγκαλιά να περπατήσουμε, να διαδηλώσουμε, να απαιτήσουμε να αλλάξει η νομοθεσία για τους παιδοβιαστές.
Τι λέτε;;;; Πάμε όλοι μαζί να το κάνουμε; Πάμε να ξεσηκώσουμε τις μανάδες , τους γονείς τους πολίτες όλης της Ελλάδας σε μια μεγάλη διαμαρτυρία αυτό το Σάββατο στις 5 το απόγευμα;;;; Ας μην πιούμε έναν καφέ ακόμη. Ας κάνουμε το ελάχιστο για να μπορούμε να κοιτάξουμε τα παιδιά μας στα μάτια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.