Συγκινεί 17χρονος Βολιώτης με την πράξη του

« Με την πράξη του απέδειξε το μεγαλείο της ψυχής του»

Ο 17χρονος νεαρός Κωνσταντίνος Μεγαγιάννης, εν όψει των Πανελληνίων εξετάσεων, ξεκίνησε από το σπίτι του, για να πάει στο φροντιστήριο. Στο δρόμο του συνάντησε μια γατούλα μέσα στα αίματα (στα πίσω άκρα). Δίχως δεύτερη σκέψη έψαξε να βρει τον τρόπο να την βοηθήσει. Μέσα σε ένα αδειανό κουτί από παπούτσια που βρήκε μπροστά του, την μετέφερε στην κτηνιατρικη κλινική Volos Veterinary Specialists, για διερεύνηση της κατάστασης της. Από την ακτινογραφία φάνηκε ότι κυοφορούσε νεκρό γατάκι και αδυνατούσε να το γεννήσει.

Πραγματοποιήθηκε χειρουργείο επιτυχές και η γατούλα νοσηλεύεται, γιατί η κατάσταση της είναι ακόμη αρκετά κρίσιμη λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και της χαμηλής γλυκόζης. Κατά την εκτίμηση του κτηνιάτρου η γατούλα είναι γύρω στα 6 με 7 χρόνων και ο σωτήρας της, ο νεαρός Κωνσταντίνος την ονόμασε ΣΟΥΖΥ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου «Απευθύνθηκε με μήνυμα στην ομάδα μας, για έκκληση οικονομικής βοήθειας των εξόδων της γατούλα, μιας και ο ίδιος είναι ακόμη μαθητής. Όποιος /α φίλη μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια των οικονομικών εξόδων της ΣΟΥΖΥ, μπορεί είτε να απευθυνθεί στη γραμματεία της κτηνιατρική κλινικής στην 2ας Νοεμβρίου με Θουκιδιδου γωνία, είτε να καταθέσει στην Εθνική Τράπεζα, στο τραπεζικό λογαριασμό του θεράποντα κτηνιάτρου κ. Φιλήμων Σαλβατόρ Διαμαντή που είναι και ο δικαιούχος. Αρ. Λογαριασμού τραπέζης IBAN :GR 3601 1026 7000 0026 7001 51306. Φίλοι μας σας ευχαριστούμε εκ ‘ των προτέρων!

Από όλους τους εθελοντές της ομάδας μας, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο νεαρό Κωνσταντίνο Μεγαγιάννης , για την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη σε πλάσματα που έχουν την ανάγκη μας για βοήθεια. Με την πράξη του απέδειξε το μεγαλείο της ψυχής του και μας κάνει αισιόδοξους για ένα καλύτερο μέλλον. Με πολύ αγάπη του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.