Συγκλονίζει ο πατέρας των θυμάτων: Τι τη θέλω τη ζωή μου εγώ τώρα πλέον;

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία στη Μακρινίτσα, μετά το διπλό φονικό με θύματα δύο αδέρφια, της 28χρονης Κωνσταντίνας και του 30χρονου Γιώργου. Η κοινωνία του Βόλου δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό των δύο ανθρώπων. Φερόμενος ως δράστης ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης κοπέλας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο πατέρας της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, κ. Αποστόλης, μίλησε αρχικά τηλεφωνικά στη Γιώτα Κηπουρού και στο T-live, μη μπορώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς του. «Φύλαξα το παιδάκι… Φύλαξα τον εγγονό μου. Έγινε μπροστά μου. Χθες ήρθε και μας είπε να βγάλουμε το παιδί έξω να το δει και του είπε η κόρη μου πως το παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να το δει και παίρνει την αστυνομία. Χτύπησε πρώτα τη γυναίκα μου ελαφριά. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, έπρεπε να πάρω το νόμο στα χέρια μου. Τι να κάνω; Τα παιδάκια μου θα γυρίσουν πίσω; Μόνο το εγγόνι μου θα μείνει παρηγοριά μου» είπε με δάκρυα και περιέγραψε πρόσφατα περιστατικά βίας ανάμεσα στον φερόμενο ως δράστη και την κόρη του. «Θα θρηνήσουμε θύματα» τους είχε πει ο 30χρονος.Ο κ. Αποστόλης, με έκδηλες τις εκδορές στο πρόσωπό του, μίλησε και στην κάμερα για το φονικό. «Σήμερα ήταν να πάμε να καταθέσουμε τα χαρτιά για ασφαλιστικά μέτρα, αλλά δεν προλάβαμε. Η κόρη μου θα πήγαινε.

Υπήρχαν πολλά περιστατικά βίας. Ένα πρώτο περιστατικό ήταν στο σπίτι, ήθελε να πάρει το παιδί, εγώ δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Πήγε η σύζυγος και ο γιος μου και ήρθε αστυνομία. Πρώτο συμβάν αυτό. Το δεύτερο συμβάν ήταν όταν την περίμενε με τον γιο μου έξω από το σπίτι. Τον χτύπησε με μπουνιά, ο γιος μου αντέδρασε αμέσως. Ήρθε η αστυνομία. Και τρίτο περιστατικό στο σούπερ μάρκετ, όπου δούλευε. Αυτός περίμενε εμένα και η κόρη μου μου είπε να μην πάω. Ήθελε να με προστατέψει. Φοβόταν. Καλύτερα να τον σκότωνα εγώ» παραδέχτηκε με δάκρυα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.