Σύλληψη Βολιώτη μέλους εγκληματικής οργάνωσης

Επιχείρηση της Αστυνομίας για κύκλωμα ληστών Πανελλαδικά

Στη σύλληψη ενός Βολιώτη που κατηγορείται ότι είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης με «πλοκάμια» σε όλη την Ελλάδα που έκανε ληστείες, έγινε σήμερα με απόλυτη μυστικότητα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Η επιχείρηση είναι πανελλαδική και αφορά την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας αλλοδαπών που προχωρούσαν σε ληστείες σε συνεργασία με γνωστό ενεχυροδανειστήριο που αποδεχόταν τα κλοπιμαία είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας in.gr.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Βολιώτης συνελήφθη μετά από κατ’ οίκον έρευνα που έγινε παρουσία δικαστή, ενώ οδηγήθηκε στην Αθήνα, που κάνει τον κύκλο συλλήψεων ανά τη χώρα.

Όπως αναφέρει το in.gr, η έρευνα διεξάγεται από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής που είχαν προχωρήσει το 2016 και στην εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος των Ρομά που είχαν προχωρήσει σε περισσότερες από 500 επιδρομές μόνο σε σπίτια της Αθήνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.