Συνάντηση Αλ. Μεϊκόπουλου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστο Στρατηγόπουλο, τη Γενική Γραμματέα κ. Ερασμία Καλαφάτη, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Διαμάντη και τα μέλη κ.κ. Γεώργιο Αθανασάκη και Βίκυ Νιάβη, με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους.

Ο Βουλευτής, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου, με τους εκπροσώπους του Συλλόγου να αναφέρουν ότι οι κρίσιμες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν επηρεάζουν σημαντικά όλους τους επαγγελματίες που έχουν το βλέμμα στραμμένο στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Στη συνέχεια, η συζήτηση κινήθηκε στο κρίσιμο για την πόλη ζήτημα της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου. Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «ο δικηγορικός κόσμος της πόλης θα πρέπει να ακουστεί και η όποια λύση τελικά προωθηθεί θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης διαβούλευσης και σύγκλισης απόψεων. Η ιστορία της πόλης αλλά και η αναπτυξιακή δυναμική της επιτάσσουν τη δημιουργία ενός Δικαστικού Μεγάρου σύγχρονου, βιώσιμου και ικανού να ανταποκριθεί στις σύνθετες ανάγκες των εργαζομένων, των δικηγόρων και των πολιτών της Μαγνησίας».

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου για τον γόνιμο και παραγωγικό διάλογο και σημείωσε ότι θα συνεχίσει να στέκεται έμπρακτα αρωγός σε όλα τα επερχόμενα βήματα του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.