Συνάντηση Ροταριανών Βόλου- Καναδά

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου , πραγματοποιήθηκε στο roof garden του ξενοδοχείου Πάρκ κοινή συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και του Ροταριανού Ομίλου Endmonton Strathcona του Καναδά.
Με θέα την παραλία του Βόλου και το Πήλιο ,σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης , οι δυο Ροταριανοί Όμιλοι , έζησαν αυτό που κατ ουσίαν πρεσβεύει το Ρόταρυ . Την ροταριανή φιλία και συναδέλφωση.
Παρουσίασαν τις πόλεις τους και τα αξιοθέατα τους , την κουλτούρα τους , τα επαγγέλματα τους και τα προβλήματα της καθημερινής ζωής τους. Συζητώντας όλοι μαζί αλλά και κατ ιδίαν δημιουργήθηκε ένα ζεστό κλίμα γεμάτο συναδέλφωση και Ροταριανή φιλία. Συνδετικός κρίκος των δυο Ομίλων, ο Ελληνοκαναδός ροταριανός Δημήτρης Παπανικόλας.
Ο Γραμματέας του Ρ.Ο. Βόλου , ροτ. Κώστας Στέλιαρος καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους και τους παρουσίασε την πόλη του Βόλου. Ο ροτ. Δημήτρης Παπανικόλας και ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Βόλου ροτ. Αντώνης Ζαχαρακόπουλος , αντάλλαξαν τα σημαιάκια των δυο Ομίλων και ευχήθηκαν να συνεχιστή η επαφή ανάμεσα στους δύο Ομίλους και κάποια στιγμή να επαναληφθεί αυτή η ωραία συνάντηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.