Συνεχείς διακοπές ρεύματος σε γειτονιά της Αγριάς!

Κάθε φορά που βρέχει, χιονίζει ή πνέουν έντονοι άνεμοι…

Αγανακτισμένοι είναι κάτοικοι σε γειτονιά της Αγριάς, καθώς όπως μεταφέρουν στο magnesianews.gr κάθε φορά που βρέχει, χιονίζει ή ακόμη κι όταν πνέουν έντονοι άνεμοι γίνονται διακοπές στο ρεύμα, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η καθημερινότητα όλων.
Ειδικότερα, όπως μετέφερε αναγνώστρια του magnesianews «στην Αγριά στην οδό 28ης Οκτωβρίου μεταξύ Πορφυρογένη και Κ. Γαρεφη μόλις βρέξει, έχει αέρα ή χιονίσει γίνεται διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια που βρίσκονται σε αυτή την γύρω περιοχή. Αυτό το φαινόμενο είναι πλέον σταθερό σε καιρικές περιπτώσεις που ανέφερα. Αυτό τον μήνα μέχρι σήμερα έχει γίνει 3 φορές! Εμείς οι κάτοικοι ενημερώνουμε τον ΔΕΔΔΗΕ. Έρχονται, αποκαθιστούν πρόχειρα την βλάβη και μετά από λίγο πάλι το ίδιο. Το πρόβλημα όμως δεν είναι απλό. Χρειάζεται να γίνει σημαντική επισκευή στον υποσταθμό».
Η αναγνώστρια σημειώνει πως στην περιοχή υπάρχουν εργαζόμενοι, που πλέον εργάζονται μέσω διαδικτύου, μαθητές που παρακολουθούν online μαθήματα, ακόμη και άνθρωποι με προβλήματα υγείας που χρειάζονται παροχή οξυγόνου και κάθε φορά που υπάρχει διακοπή ρεύματος, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ενώ το πρόβλημα διογκώνεται στους ανθρώπους με προβλήματα υγείας. Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να υπάρξει ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος και να σταματήσουν οι συνεχείς διακοπές ρεύματος, κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή του καιρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.