Συνεχίστηκε σήμερα το κομφούζιο λόγω κατασκευής του τρίτου κόμβου

Μεγάλη κίνηση και ταλαιπωρία των οδηγών στη ζέστη

Συνεχίστηκε και σήμερα από το πρωί το κυκλοφοριακό κομφούζιο, με ουρές που ξεκινούσαν από το ύψος του Δημαρχείου Βόλου, λόγω της κατασκευής του κυκλικού κόμβου στο ύψος της οδού Παπαδιαμάντη, απέναντι από την είσοδο του Τελωνείου.

Στην περιοχή υπήρχε συνωστισμός από Ι.Χ. αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία και δίκυκλα και η κυκλοφορία γινόταν μετ’ εμποδίων, ενώ η ζέστη πλέον, κάνει δυσκολότερη την κατάσταση και οι οδηγοί ταλαιπωρούνται.

Από την Πέμπτη που ξεκίνησε η εφαρμογή των κυκλοφοριακών μέτρων, η κίνηση είναι μεγάλη και τόσο αστυνομικοί της Τροχαίας, όσο και λιμενικοί βρίσκονται στην περιοχή για να διευκολύνουν την κατάσταση. Όργανα της Τροχαίας του Λιμεναρχείου, εκτός από τη διευκόλυνση θα κάνουν τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή και περιπολίες, ώστε να διορθωθεί η σήμανση που έχει τοποθετηθεί, ώστε οι πινακίδες να εξυπηρετούν πραγματικά τους οδηγούς. Οι περιπολίες των λιμενικών θα συνεχιστούν μέχρι οι οδηγοί να συνηθίσουν τη διαδρομή.

Μετά τη Δημητριάδος οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λαρίσης, κάνουν αριστερό “S” στην οδό Πυράσου στη συνοικία Παλαιών και στη συνέχεια μέσω Μητρ. Γρηγορίου καταλήγουν στη Λαμπράκη όπου επίσης δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα.

Από το ύψος του γηπέδου του Μαγνησιακού, στον κόμβο στο ύψος των ΚΤΕΛ Μαγνησίας και στους παράλληλους δρόμους της Γρ. Λαμπράκη, όπου διοχετεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων, η κίνηση ήταν αφόρητη, ενώ σε όλες τις διασταυρώσεις υπήρχαν άνδρες και γυναίκες της Τροχαίας, καθώς και λιμενικοί, για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Η είσοδος στην πόλη απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Οι οδηγοί που θα εισέρχονται από την οδό Λαρίσης ή από τη Σέκερη στο ύψος του κόμβου των ΚΤΕΛ θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι η κίνηση θα γίνεται δεξιά προς την οδό Λαχανά και για δύο τετράγωνα περίπου, μετά θα εισέρχονται στην Πυράσου και στο ύψος του τελωνείου θα εισέρχονται στην οδό Λαμπράκη.

Για 100 μέτρα περίπου η οδός Πυράσου είναι διπλής κυκλοφορίας και έχουν τοποθετηθεί κορύνες αλλά και πλαστικά διαχωριστικά για να γίνεται ανεμπόδιστα η κίνηση, με χαμηλές όμως ταχύτητες, αλλά ήταν τόσα τα αυτοκίνητα που δημιουργήθηκε χάος και αγανάκτηση των οδηγών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.