Συνεχίζεται η «Ακαδημία Γονέων», κάλεσμα σε γονείς για συμμετοχή

Από προηγούμενη ομιλία στην Ακαδημία
Σήμερα η πέμπτη συνάντηση, με θέμα: «Η προεφηβεία, η εφηβεία και οι ανησυχίες της»

Η Ολομέλεια του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας αποφάσισε τη συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων». Για το σχολικό έτος 2019-20 διεξάγεται για δεύτερη φορά στον Βόλο η «Σχολή Γονέων Βόλου». Το πρόγραμμα, πραγματοποιείται με την υποστήριξη και συμμετοχή, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, καθώς και της διεύθυνσης και του προσωπικού του πολιτιστικού ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Βόλο.
Την ευθύνη οργάνωσης και υλοποίησης της «Ακαδημίας Γονέων» στο Βόλο έχει ο Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης Περιφερειακός Συντονιστής Εκπαίδευσης (ΠΕ86) και ο Αντώνης Πλαγεράς, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.
Την Τετάρτη, η νέα συνάντηση
Η πέμπτη μηνιαία συνάντηση, θα γίνει σήμερα Τετάρτη 19/2/2020 και ώρα 16:00 – 18.00, με θέμα «Η προεφηβεία, η εφηβεία και οι ανησυχίες της», με εισηγήτρια την κα Μαρίζα Χατζησταματίου Διδάκτωρ Ψυχολογίας. Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας και της εκπαίδευσης. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 8 μηνιαίες συναντήσεις, μια Τετάρτη κάθε μήνα, ώρα 16:00 – 18:00, στην αίθουσα του Μουσείου Τσαλαπάτα. Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν παρακολουθήσει προηγούμενη συνάντηση, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] . Η συμμετοχή όσων ακόμη επιθυμούν, είναι ελεύθερη και μπορεί να γίνει και την ημέρα της εκδήλωσης.
ΧΩΡΟΣ: Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, Διεύθυνση: Νότια Πύλη, 38334, Βόλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.