Ελεύθερος με τον όρο απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα αφέθηκε χθες ο νεαρός Βέλγος μετά την απολογία του στον ανακριτή, ενώ θα δικαστεί στο Πλημμελειοδικείο του Βόλου το επόμενο διάστημα για την κατηγορία της κατασκοπείας πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στις δύο φωτογραφικές μηχανές του 25χρονου, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες είναι παλαιού τύπου (αναλογικές), καθώς βρέθηκαν λίγες φωτογραφίες από το ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας στο Πλιασίδι, ενώ εξετάζεται και το κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου που κατασχέθηκε και αυτό.
Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης δηλώνοντας φυσιολάτρης και περιηγητής, αλλά χάθηκε στο δρόμο και βρέθηκε κατά λάθος στην περιοχή, ενώ είχε ξεκινήσει για το Πουρί, με τα πόδια από τη Μακρινίτσα, έφτασε στην περιοχή των ραντάρ στο Πλιασίδι και την ώρα που τραβούσε φωτογραφίες έγινε αντιληπτός από το προσωπικό της μονάδας της Πολεμικής Αεροπορίας και συνελήφθη.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























