Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 67χρονου από την Αγριά-Χάθηκε με το αυτοκίνητό του

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το πρωί

Σε εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς χθες το βράδυ, οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 67χρονου άνδρα ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 68χρονος έφυγε το πρωί από το σπίτι του στην Αγριά με το αγροτικό του αυτοκίνητο (μάρκας Mitsubishi L200) και όταν η σύζυγός του επέστρεψε στο σπίτι το μεσημέρι δεν τον βρήκε. Η οικογένεια έχει κτήματα στη Δράκεια και ο άνδρας αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, οπότε η οικογένειά του ανησύχησε όσο περνούσαν οι ώρες.
Ο γιος του 67χρονου πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση του ενώ ενημερώθηκαν εθελοντές της ΛΕΔ και της ΕΟΔ που ξεκίνησαν ήδη έρευνες.

Σχεδόν μέχρι τα ξημερώματα, εθελοντές “χτένισαν” τον ορεινό όγκο του Πηλίου μαζί με αστυνομικούς και οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, Αγ. Λαυρέντιο, Ανεμούτσα, Δράκεια, Πλατανίδια κ.α. χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα το πρωί συνεχίζονται οι έρευνες και από τους εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας και της ΛΕΔ Μαγνησίας.
Εθελοντές της ΕΟΔ κάνουν περιπολίες στη Νέα Ιωνία όπου διαμένει η κόρη του 68χρονου, ενώ δόθηκε σήμα και στα διόδια να ελέγξουν τις πινακίδες του οχήματος, διότι εκτιμάται ότι μπορεί ο 68χρονος να πήγε στη Θεσσαλονίκη, όπου το Σάββατο παντρεύεται ο άλλος γιος της οικογένειας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.