Συνεχίζουν οι απατεώνες του market pass- Νέα περιστατικά στον Βόλο

Προσποιούνται βοηθούς λογιστών και ζητούν κωδικούς τραπεζών και καρτών

Μόλις λίγες ημέρες πριν η ΜΑΓΝΗΣΙΑ και το magnesianews.gr είναι αναδείξει τη συνέχιση της δράσης απατεώνων που με πρόσχημα το market pass προσπαθούσαν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από διάφορους Βολιώτες με στόχο να τους αδειάσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Η δράση των απατεώνων όμως συνεχίζεται  και σήμερα, γνωστή λογίστρια του Βόλου σε ανάρτησή της προειδοποιεί τόσο τους συνεργαζόμενους πολίτες με το γραφείο της, όσο και τους υπόλοιπους Βολιώτες να μην πέσουν στην παγίδα των επιτήδειων.

«Μεγάλη προσοχή! Απατεώνες τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και προσποιούμενοι ότι είναι βοηθοί των λογιστών τους, προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα ζητώντας τους κωδικούς τράπεζας- καρτών με την πρόφαση ότι εγκρίθηκε το market-pass. Πελάτισσά μου σήμερα, δέχτηκε κλήση από απατεώνα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι βοηθός μου. Σας παρακαλώ μη δίνετε τηλεφωνικά σε κανέναν στοιχεία καρτών και κωδικούς τραπέζης και πάντα να επικοινωνείτε με τον λογιστή σας, εάν δεχτείτε τέτοιου είδους κλήσεις», σημειώνει η λογίστρια, στην προσπάθειά της να προστατεύει τους πελάτες της, αλλά και όλους όσοι δεχτούν παρόμοια τηλέφωνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.