Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει στις 6 το απόγευμα με μια σειρά θεμάτων, το δημοτικό συμβούλιο Βόλου. Πιο συγκεκριμένα, νωρίτερα γίνεται φέτος η παραχώρηση της Πλατείας Πανεπιστημίου από τον Δήμο Βόλου σε ιδιώτη, για τη λειτουργία θεματικού πάρκου με εκπαιδευτικό ενδιαφέρον για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ θα λειτουργήσει για σχεδόν τέσσερις μήνες.

Το θέμα, έρχεται προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα και αφορά απόφαση του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. για την παραχώρηση της πλατείας Πανεπιστημίου για τη λειτουργία θεματικού πάρκου, με εκπαιδευτικό ενδιαφέρον για τους επισκέπτες, από 01/10/2019 έως 30/01/2020.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνουν εν μέρει τροποποιήσεις των αποφάσεων ορισμού Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, θα συμπληρωθεί η απόφαση ορισμού μελών Τουριστικής επιτροπής, θα ληφθούν αποφάσεις για την έκθεση οικονομικών αποτελεσμάτων α’ και β’ τριμήνου 2019 και έλεγχος υλοποίησής τους και αποφάσεις περί μίσθωσης και παράτασης συμβάσεων μίσθωσης ακινήτων του Δήμου.

Ακόμη θα γίνει ανάκληση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και λήψη νέας απόφασης περί αποδοχής της συμμετοχής του Δήμου Βόλου στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, άξονας προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας» του Υπουργείου Εσωτερικών. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει τις μελέτες και τον τρόπο εργασίας για παρεμβάσεις στον παιδικό σταθμό Κατηχωρίου και στους

βρεφονηπιακούς σταθμούς στην Άλλη Μεριά και στα Άνω Λεχώνια και του έργου διαγράμμιση οδικού δικτύου Δ.. Βόλου και λοιπών δημοτικών ενοτήτων. Τέλος, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης χωροθέτησης υπόγειων και συστημάτων βύθισης – ανύψωσης, κάδων αποκομιδής απορριμμάτων & ανακύκλωσης στο Δήμο Βόλου και θα εγκριθεί απόφαση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ που αφορά στο μηνιαίο τιμολόγιο για τη θεραπευτική γυμναστική που υλοποιείται στα Κοινωνικά Κέντρα της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.