Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 19 θέματα συζήτησης συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.
Το Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την πρόσληψη ενός ατόμου, που θα απασχοληθεί με την ειδικότητα ΤΕ ή ΔΕ Νοσηλευτών/τριών (8ωρη εργασία σε βάρδιες Σαββατοκύριακα, αργίες και βραδινές), για την υλοποίηση της πράξης «Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) Δήμου Βόλου» με Κωδικό ΟΠΣ 5073474 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020» για χρονικό διάστημα δύο μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών.

Ακόμη, θα εγκρίνει απόφαση του Συμβουλίου Κοινότητας Νέας Αγχιάλου, αναφορικά με την παραχώρηση χρήσης του πάρκου της κεντρικής πλατείας, κατόπιν αίτησης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου και θα εκμισθώσει δημοτικούς χώρους στον οικισμό Κριθαριάς στη Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου, του χώρου Γιορτής Κρασιού Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου στον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν, Μαγνησίας, του χώρου στη θέση του παλιού λατομείου (Σαραντόπουλου) στην Τ.Κ. Μικροθηβών της Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου, ενώ θα παραχωρήσει την αίθουσα της Βιβλιοθήκης Αγίου Βλασίου στον «Επιμορφωτικό-Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Βλασίου Πηλίου».

Ακόμη θα δοθεί παράταση προθεσμιών των έργων “Ανακατασκευή πεζοδρομίων προσβάσιμα σε όλους” και “Παρεμβάσεις για τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στη Δράκεια Δ.Ε. Αγριάς-Δήμου Βόλου” και τέλος θα ληφθεί απόφαση ια κοπή δύο δένδρων επί της οδού Μαιάνδρου με Αναπαύσεως στη Ν. Ιωνία για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. (απόφαση Ε.Π.Ζ.)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.