Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Με 33 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ. Στη συνεδρίαση, αναμένεται να ληφθεί απόφαση αναστολής διακοπής υδροδότησης σε ευπαθείς ομάδες, καθώς και να αποφασιστούν οι αρμοδιότητες του προέδρου του Δ.Σ. της Επιχείρησης.
Επίσης, αναμένεται να εγκριθούν τα πρακτικά επιτροπής που εξέτασε αποζημιώσεις λόγω βλαβών των δικτύων της Επιχείρησης, θα γίνει ενημέρωση για την ακύρωση του διαγωνισμού προμήθειας υδρομέτρων, και θα εγκριθούν τεχνικές προδιαγραφές, όροι διενέργειες διαγωνισμού κι έγκριση διάθεσης πίστωσης για την «προμήθεια υδρομέτρων» προϋπολογισμού 58.750 ευρώ.
Στη συνεδρίαση, θα εγκριθούν πρακτικά και θα γίνει ανάθεση των ανοιχτών διαγωνισμών για την «Ανακατασκευή αντλιοστασίου ακαθάρτων Α4 κι αντλιοστασίου ομβρίων» προϋπολογισμού 145.000 € πλέον ΦΠΑ και για την «προμήθεια αντλιών ύδρευσης» προϋπολογισμού 135.000 € πλέον ΦΠΑ.
Επιπλέον, το σώμα θα κληθεί να εγκρίνει, το πρακτικό για την κατακύρωση της σύμβασης του έργου «Συντήρηση εγκαταστάσεων και δικτύων» προϋπολογισμού 740.000 € πλέον ΦΠΑ, θα εγκρίνει υπεργολαβία του έργου «Κατασκευή διακλαδώσεων αποχέτευσης ακαθάρτων στη Δ.Ε. Αγριάς ως σύνολο του χρηματοδοτούμενου υποέργου «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Αγριάς Βόλου»» και να εγκρίνει την προσωρινή παραλαβή του έργου «Σύνδεση νέου κτιρίου Ιχθυόσκαλας Βόλου με δίκτυα ύδρευσης κι αποχέτευσης ΔΕΥΑΜΒ».
Τέλος, μεταξύ άλλων θα γίνει τροποποίηση των τευχών δημοπράτησης του υποέργου «Εκσυγχρονισμός του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Π.Σ. των Ενοτήτων Βόλου και Ν. Ιωνίας για την ελαχιστοποίηση των διαρροών και την εξασφάλισης επαρκούς πόσιμου νερού» προϋπολογισμού 13.238.000 €, και θα εγκριθούν ανακεφαλαιωτικοί πίνακες διαφόρων έργων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.