Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Την έγκριση μελέτης και την εκκίνηση δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια χριστουγεννιάτικου διακόσμου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 168.640 € με Φ.Π.Α., φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, η Δημοτική Αρχή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα με 51 θέματα ημερήσιας διάταξης και θα αποφασίσει την αντικατάσταση του προέδρου του Δ.Σ. της ΑΝΕΒΟ και μελών του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

Το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση έγκρισης της μελέτης και εκκίνησης δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια χριστουγεννιάτικου διακόσμου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 168.640 € με Φ.Π.Α., καθώς και μειοδοτικού διαγωνισμού για την “Προμήθεια Αλατιού Αποχιονισμού”, προϋπολογισμού 59.520 € με Φ.Π.Α.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση αναφορικά με την άρση οχημάτων από την κυκλοφορία, για την κατ’ εξαίρεση χορήγηση εργοταξιακών παροχών ρεύματος για κοινωνικούς λόγους έως 31/12/17, ενώ θα εγκριθούν οι μελέτες διαχείρισης δασών οξυάς Μακρινίτσας και Αγ. Λαυρεντίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.