Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Μεταξύ άλλων και για την επισκευή του αθλητικού κέντρου Χιλιαδούς

Με 35 θέματα συζήτησης, το κυριότερο από τα οποία είναι η λήψη απόφασης για τη χορήγηση είδους διαβίωσης (κρέατος) σε οικονομικά αδύναμους και πολύτεκνους, συνεδριάζει στις 7 το απόγευμα σήμερα Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Το σώμα θα ανακαλέσει απόφαση και θα λάβει νέα για τον τρόπο καταβολής του μισθώματος του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ Βόλου, ενώ θα αποφασίσει απευθείας μισθώσεις ενός διαμερίσματος 68 τ.μ. και διαμερίσματος – αποθήκης, όπως και εκτάσεις στη θέση «Πυργάκι» Χανίων της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας, Δ.Ε. Αγριάς, για την εγκατάσταση κεραιοσυστημάτων για τη λειτουργία ραδιοφωνικών σταθμών.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης της μελέτης σκοπιμότητας-βιωσιμότητας και τρόπος υλοποίησης της δράσης “Ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοματοποίηση συστημάτων ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων – με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Βόλου” και απόφαση για την επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου “Επισκευή και βελτίωση αθλητικού κέντρου συνοικίας Χιλιαδούς”, προϋπολογισμού 496.000 € και απόφαση για την ανάθεση εργασιών αφής κανδηλιών και καθαριότητας μνημάτων, στο κοιμητήριο “Κούκος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.