Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Σε έκδοση ψηφίσματος αναφορικά με τη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο Συν/χη Γεωργούλα, θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει στις 2 σήμερα το μεσημέρι Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.
Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν 23 θέματα, μεταξύ των οποίων η παράταση προθεσμίας του έργου «Κατασκευή 4 σύγχρονων κόμβων στο Δήμο Βόλου 1.Δημαρχείο (Δημητριάδος, Λαμπράκη και Ιάσονος) 2.Τελωνείο (Λαμπράκη-Παπαδιαμάντη) 3. ΚΤΕΛ (Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη) 4.Διμηνίου (Λαρίσης, Δερβενακίων, Μπότσαρη)».
Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Νέων Τεχνολογιών, για το έτος 2019 και επιτροπές προσωρινής παραλαβής διαφόρων έργων, θα λυθεί η μισθωτική σύμβαση αγροτεμαχίων στη θέση «Λόγγος» Ν. Αγχιάλου και θα αποφασιστεί η χορήγηση παράτασης μίσθωσης για την υλοποίηση των τμημάτων 6γ, 10α και 10β του δάσους Μακρινίτσας και των τμημάτων 4α και 5α του δάσους Αγ. Λαυρεντίου Δ.Ε. Αρτέμιδας.
Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για την εκποίηση – ανακύκλωση εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.