Συνέδριο για τον φορολογικό έλεγχο στο Βόλο μεθαύριο

Το περιοδικό Επιχείρηση και ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας, διοργανώνουν μεθαύριο Σάββατο 1 Απριλίου στο Forum, στις 10 το πρωί, με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τους επαγγελματίες.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί με χαιρετισμούς του Νίκου Σγουρινάκη λογιστή φοροτεχνικού και διευθυντή σύνταξης του περιοδικού Επιχείρηση και του Δημήτρη Παππά, πρόεδρο του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας.
Ο Βαγγέλης Μιχαλινάκης, λογιστής φοροτεχνικός, σύμβουλος επιχειρήσεων θα μιλήσει για τους συνηθέστερους τρόπους διάπραξης φοροδιαφυγής από φυσικά πρόσωπα, τον εντοπισμό τους, το περιουσιολόγιο και τις έμμεσες τεχνικές ελέγχου.
Η Νίκος Σγουρινάκης θα αναφερθεί στη φοροδιαφυγή, στη φοροαπαλλαγή στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δράσης, τα επικίνδυνα σημεία και τον εντοπισμό ύποπτων φαινομένων στα νομικά πρόσωπα.

Ο Γιάννης Μανουσάκης ελεγκτής ΚΕΜΕΕΠ-ΑΑΔΕ θα μιλήσει για τον έλεγχο των επιχειρήσεων από την πλευρά των φορολογικών αρχών και ο Πέτρος Πανταζόπουλος δικηγόρος ΔΝ για τη διαδικασία μετά την ολοκλήρωση του φορολογικού ελέγχου, την ενδικοφανή προσφυγή, την προσφυγή στα διοικητικά Δικαστήρια, τις προϋποθέσεις και δυνατότητες του ελεγχόμενου μετά τον καταλογισμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.