Συνελήφθη 36χρονος ρομ για κυκλοφορία πλαστών 500ευρων

Είχε εξαπατήσει περιπτερά στις Αλυκές μέσα στις γιορτές

Ένας 36χρονος ρομ συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ως ο υπεύθυνος της κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων των 500 € με θύμα έναν περιπτερούχο στην περιοχή των Αλυκών παραμονές των Χριστουγέννων.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την υπόθεση κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων εντοπίζοντας σήμερα να κινείται με αυτοκίνητο στη Ν. Ιωνία τον αθίγγανο που είναι κάτοικος Αλιβερίου.
Ο 36χρονος είχε επιμελώς κρυμμένα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού άλλα πέντε χαρτονομίσματα των 500 €, που διαπιστώθηκε ότι ήταν παραχαραγμένα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο δράστης στις 22 Δεκεμβρίου 2016 είχε εξαπατήσει περιπτερούχο στην περιοχή των Αλυκών, με το πρόσχημα της αγορά προπληρωμένης κάρτας 200 € και δίνοντας το πλαστό 500ευρω, πήρε και ρέστα 300 € ζημιώνοντας τον επαγγελματία κατά 500 €.
Επίσης έγινε γνωστό ότι κατέθεσε σε ΑΤΜ τράπεζας ένα πλαστό χαρτονόμισμα και έκανε συναλλαγή και την επόμενη μέρα έγινε γνωστό ότι το 500ευρω ήταν πλαστό, με αποτέλεσμα να γίνει καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν κα κατασχέθηκαν ένα κουτί με 50 αναβολικά χάπια, βουλγαρικής προέλευσης, καθώς και 20 τυποποιημένες χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 22 αναβολικά σκευάσματα και στεροειδή, διαφόρων τύπων, σε αντίστοιχες φύσιγγες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.