Συνελήφθη ο οδηγός για τροχαίο στην Ιωλκού με τραυματισμένο ένα εξάχρονο

Συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου ο 40χρονος οδηγός που ενώ κινούνταν οδό Ιωλκού, έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα αγοράκι 5,5 ετών. Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, ο 40χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ενώ σε έλεγχο αλκοτέστ, βρέθηκε αλκοόλ στον οργανισμό του σε συγκέντρωση 1,75mg/l.
Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, “ένα αγοράκι ηλικίας 5,5 χρονών τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, επί των οδών Ιωλκού – Αχιλλοπούλου, στο Βόλο, στις 6.15 το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρισκόταν έξω από σούπερ μάρκετ που βρίσκεται απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Γυμναστικού Συλλόγου, ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Την ίδια στιγμή, οδηγός έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, το αυτοκίνητο έπεσε στο μπροστινό με αποτέλεσμα το δεύτερο αυτοκίνητο να μετακινηθεί προς τα μπρος και να τραυματίσει το παιδάκι, προκαλώντας του ελαφρές κακώσεις στο πόδι.
Επειδή το παιδί είναι μικρής ηλικίας, επί τόπου πήγε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, που μετέφερε το παιδάκι στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.