Συνεργασία του ΚΗΦΗ Βόλου με τις Τοπικές Ομάδες Υγείας Μαγνησίας

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 προσωπικό του δομής ΚΗΦΗ Βόλου, δομή της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Eπιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, πραγματοποίησε δικτύωση με την κυρία Βασιλική Περδίκη κοινωνική λειτουργό της Τοπικής Ομάδας Υγείας Νέας Ιωνίας Βόλου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση αλλά και την συνεργασία των δύο υπηρεσιών .Στο πλαίσιο αυτό συναποφασίστηκε η οργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα «Ο δεκάλογος της διατροφής .Τι αλλάζει τώρα που μεγαλώνουμε». Την ομιλία θα την παρουσιάσουν η κυρία Χατζηκυριακίδη Κατερίνα κοινωνική λειτουργος της ΤΟΜΥ Αγχιάλου,η κυρία Πάντου Κατερίνα κοινωνική λειτουργός της ΤΟΜΥ Αγριάς και η κυρία Νέλλη Χονδρογιάννη Διαιτολόγος Διατροφολόγος του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής. Επιπλέον συναποφασίστηκε στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δομών η διενέργεια περαιτέρω δράσεων.
Η ημερομηνία της εκδήλωσης ορίστηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11 πμ. Στον χώρο της δομής στην οδό Μητροπολίτου Γρηγορίου με Γιαννιτσών. Η ομιλία απευθύνεται στους ωφελούμενους της δομής αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.