Συνήγορος του Πολίτη και Γ.Γ. του ΥΠΕΠΘ σε εκδήλωση τη Δευτέρα στο Βόλο

Print
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Που διοργανώνουν ΙΜΔ και Δικηγορικός για του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος στα Μελισσάτικα, η Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, διοργανώνουν εκδήλωση για την εορτή του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσεις στις 7 το απόγευμα με Εσπερινό, στο παρεκκλήσι του Οσίου Χριστοδούλου και στις 8 μ.μ. θα γίνει χαιρετισμός του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστου Στρατηγόπουλου.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες του Συνηγόρου του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη με θέμα «Νομικός πλουραλισμός και θρησκευτική ελευθερία: Μια εύθραυστη ισορροπία» και του Γ.Γ. Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Γεώργιου Καλαντζή με θέμα «Κράτος και θρησκευτικές κοινότητες: Νόμος και ελευθερία».
Η εκδήλωση θα κλείσει με καταληκτήριο χαιρετισμό του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.