Συνοδεία της Αστυνομίας στο Νοσοκομείο 61χρονη από την Αγριά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Πήρε χάπια και δεν έδινε πληροφορίες στους διασώστες

Συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου στις λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι μια 61χρονη από την Αγριά, μετά από κατάποση άγνωστου αριθμού χαπιών.
Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε στις 12.30 από την 45χρονη κόρη της γυναίκας ότι κατανάλωσε χάπια και έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Διασώστες πήγαν στο σπίτι της γυναίκας που είναι γνωστή στις αρχές, όπως και η κόρη της, αλλά δεν έδινε πληροφορίες για τον αριθμό και τα χάπια που κατανάλωσε, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, για να συνδράμει ώστε η γυναίκα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Τελικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για πλύση στομάχου και εξέταση από ψυχίατρο, καθώς αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε παράπονα ότι μουδιάζει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.