Συνωστισμός παρατηρήθηκε στη λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας

Αστυνομικοί έκαναν συστάσεις και η κατάσταση εξομαλύνθηκε

Δεν πρόλαβε να βελτιωθεί ο καιρός και οι άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους, αλλά μη έχοντας που αλλού να πάνε δημιούργησαν συνωστισμό στη λαϊκή αγορά, που σήμερα έγινε στην οδό Κυρίλλου, στη Ν. Ιωνία. Ευτυχώς, στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικού που πήγαν για ελέγχους που έκαναν συστάσεις στον κόσμο και η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των παραγωγών – πωλητών λαϊκών αγορών Μαγνησίας και Θεσσαλίας Απόστολο Τσακανίκα, σήμερα το πρωί η κατάσταση στη λαϊκή αγορά θύμιζε εποχές προ κορωνοϊού, υπήρχε πολύς κόσμος και πολλοί εμφανίστηκαν με μικρά παιδιά.
Ο ίδιος είπε ότι έγιναν συστάσεις από τους παραγωγούς, να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ τους και τελικά την κατάσταση έσωσαν αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο για έλεγχο, έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες και ο κόσμος τους υπάκουσε.

Ο κ. Τσακανίκας ζήτησε από τον κόσμο να σέβεται στην υγεία του καταρχήν και κατά δεύτερο των παραγωγών και τόνισε ότι αν επαναληφθούν φαινόμενα συνωστισμού, υπάρχει κίνδυνος η Αστυνομία να κλείσει τη λαϊκή αγορά, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους καταναλωτές και τους παραγωγούς που θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.