Τελετές ορκωμοσίας αποφοίτων στην Πολυτεχνική Σχολή του ΠΘ

Τελετές αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής διπλωμάτων στους αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων πραγματοποιούνται στην  Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ειδικότερα:

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ώρα 09:00: Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στον Βόλο.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ώρα 10:30: Αναγόρευση Διδάκτορα και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στον Βόλο.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ώρα 12:00: Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στο Βόλο.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ώρα 13:30: Αναγόρευση Διδάκτορα και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στον Βόλο.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ώρα 15:00: Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.