Τεράστια η καταστροφή στη βιομηχανία τροφίμων Καρακατσάνη- Έσβησε η μεγάλη φωτιά (βίντεο)

Παραμένουν στο σημείο πυροσβέστες

Έσβησε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία χθες το απόγευμα στη βιομηχανία τροφίμων Καρακατσάνης, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου και δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο, για τυχόν αναζωπύρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο τη νύχτα, και αφού αποχώρησαν επίγειες δυνάμεις που ήρθαν από άλλους νομούς της Θεσσαλίας, παραμένουν δυνάμεις της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. και της Π.Υ. Βόλου, ώστε να μηδενιστεί η πιθανότητα τυχόν αναζωπύρωσης, καθώς υπάρχουν ακόμη μικροεστίες στο χώρο.

Η φωτιά ξέσπασε στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ το εργοστάσιο ήταν κλειστό (λόγω της μέρας), ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός και οι ζημιές είναι ανυπολόγιστης αξίας, καθώς εμπόρευμα και μηχανήματα κάηκαν. Ο μαύρος καπνός ήταν ορατός στην πόλη του Βόλου.
Στο σημείο επιχείρησαν 48 πυροσβέστες με 23 οχήματα, με ενίσχυση και από άλλες υπηρεσίες της Θεσσαλίας, μεταξύ των οποίων και ένα πεζοπόρο τμήμα, όπως και εθελοντές, που συνέδραμαν στο έργο των πυροσβεστών.

Ο απολογισμός των ζημιών, μιας μεγάλης επιχείρησης στον τομέα των τροφίμων για την περιοχή, αναμένεται να γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.