Νεαροί «ρήμαξαν» σπίτια σε Βόλο, Αλυκές και Ριζόμυλο

Τρεις οι δράστες που συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας

Τέσσερις διαρρήξεις και μία απόπειρα εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που συνέλαβε τρεις νεαρούς ηλικίας 20, 21 και 22 ετών, ενώ στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς. Οι διαρρήξεις έγιναν μεταξύ 1 και 17 Δεκεμβρίου σε Βόλο, Ριζόμυλο και Αλυκές και η λεία των συλληφθέντων ανέρχεται σε δεκάδες Ευρώ χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις δράστες 1η Δεκεμβρίου διέρρηξαν παράθυρο σπιτιού 59χρονου στο Ριζόμυλολαι έκλεψαν από το εσωτερικό, κοσμήματα, απροσδιορίστου αξίας, τρεις λίρες, συλλεκτικά χαρτονομίσματα, και το χρηματικό ποσό των 1.500 €.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου διέρρηξαν μπαλκονόπορτα σπιτιού 47χρονου στις Αλυκές απ’ όπου έκλεψαν κοσμήματα αξίας 500 €.

Χθες Δευτέρα, οι τρεις νεαροί δράστες, μπήκαν από ξεκλείδωτο παράθυρο σε σπίτι 68χρονης στο Βόλο απ’ όπου έκλεψαν κασετίνα με κοσμήματα αξίας 500 €, ενώ την ίδια ημέρα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι 32χρονου στο Διμήνι, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.
Στη συνέχεια διέρρηξαν παράθυρο σπιτιού 48χρονου στο Βόλο, απ’ όπου έκλεψαν κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας, 10 χρυσές λίρες Αγγλίας, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα τάμπλετ και ποσό 3.000 €.

Από την αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στον οικισμό ρομά Αλιβερίου και στα σπίτια των τριών νεαρών.

Στο σπίτι του 20χρονου, εντοπίστηκε το ένα από τα δύο κινητά που είχαν κλέψει από το σπίτι του 48χρονου στο Βόλο, ενώ ο νεαρός παρέδωσε την κασετίνα με τα κοσμήματα που είχαν κλέψει από το σπίτι της 68χρονης.

Στο σπίτι του 22χρονου, βρέθηκε το δεύτερο από τα δύο κινητά που κλάπηκε από το σπίτι του 48χρονου, ενώ κατασχέθηκε και μία ποσότητα χασίς βάρους 1,46 γρ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.