Τέσσερις προσλήψεις συμβασιούχων

Για ΚΔΑΠ και Παιδικούς Σταθμούς του Βόλου

Τέσσερις συμβασιούχους (δύο δασκάλους, έναν γυμναστή και έναν εκπαιδευτή κεραμικής) για την τρέχουσα σχολική περίοδο θα προσλάβει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για τη νέα σχολική χρονιά και θα υποβληθεί σχετικό αίτημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας για το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής».
Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ, με θέμα τον προγραμματισμό προσλήψεων, θα ζητηθεί η πρόσληψη τεσσάρων συμβασιούχων για το χρονικό διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι 31 Αυγούστου 2018.
Οι ειδικότητες των συμβασιούχων που θα ζητηθεί να προσληφθούν είναι:
-∆ύο ∆ηµοτικής Εκπαίδευσης ΠΕ για χρονικό διάστηµα απασχόλησης από την υπογραφή της σύµβασης έως 31/8/2018 µε δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράµµατος.
-Ένας Γυµναστής ΠΕ µε κύρια ειδικότητα στη Ρυθµική Αγωνιστική Γυµναστική, ελλείψει αυτής, ένας Γυμναστής ΠΕ µε δευτερεύουσα ειδικότητα στη Ρυθµική Αγωνιστική Γυµναστική, ελλείψει των παραπάνω ένας Γυµναστής ΠΕ µε κύρια ειδικότητα Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί, ελλείψει αυτής, ένας Γυµναστής ΠΕ µε δευτερεύουσα ειδικότητα Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί, για χρονικό διάστηµα απασχόλησης από την υπογραφή της σύµβασης έως 31/8/2018 µε δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράµµατος.
-Ένας Εκπαιδευτής Κεραµικής ∆Ε για χρονικό διάστηµα απασχόλησης από την υπογραφή της σύµβασης έως 31/8/2018 µε δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωσης συνέχισης του προγράµµατος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.