Θ. Παπαευθυμίου: Παραπληροφορεί τους δημότες η πρώην δημοτική αρχή

Αναφορικά με τα δύο νηπιαγωγεία Ν. Ιωνίας και Αγριάς

Την κατηγορία ότι παραπληροφορεί τους δημότες του Βόλου, η πρώην δημοτική αρχή, αναφορικά με τα δύο νηπιαγωγεία Ν. Ιωνίας και Αγριάς εξαπολύει ο πρώην δήμαρχος Αγριάς κ. Θωμάς Παπαευθυμίου, με επιστολή-δήλωσή του, στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ».
Όπως επισημαίνει «σε συνέχεια των δηλώσεων στην εφημερίδα σας από την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Επιλογή Ευθύνης, επισημαίνω τα παρακάτω για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Όσο και να μην επιθυμώ να ασχοληθώ με την ανίκανη, ανήμπορη και απαράδεκτη θητεία του πρώην Δημάρχου Βόλου κ. Σκοτινιώτη με τους συνεργάτες του, που τους κατέταξε ο λαός του Βόλου στο 15% , έχουν ακέραια την ευθύνη της τότε εκλογικής νίκης του σημερινού Δημάρχου. Γιατί με το μηδενικό τους έργο και την απαξίωση προς τον Λαό έστρωσαν το χαλί της νίκης στον σημερινό Δήμαρχο. Ναι συνεχίζουν να παραπληροφορούν τους δημότες, γιατί και σήμερα με τις δηλώσεις τους αναφέρονται στις δήθεν σχολικές αίθουσες που κατασκευάσθηκαν επί των ημερών τους και συγκεκριμένα, τουλάχιστον στα δύο Νηπιαγωγεία, το 1ο Νηπιαγωγείο Αγριάς και το ένα της Νέας Ιωνίας, τα οποία επικαλούνται ότι είναι δικά τους έργα. Όχι δεν είναι δικά τους έργα, το μεν Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας ανήκει στον τότε Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Μαβίδη και το 1ον Νηπιαγωγείο Αγριάς στη θητεία τη δική μου. Για την ακρίβεια και τα δύο αυτά έργα εγκρίθηκαν και δημοπρατήθηκαν στη δική μας θητεία το έτος 2009 , πολύ πριν εφαρμοσθεί η συνένωση των Δήμων με το σχέδιο Καλλικράτης, από τον ΟΣΚ, (Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων), επί Υπουργού Παιδείας Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Δεν ολοκληρώθηκαν στη θητεία μας αλλά αμέσως μετά και το Νηπιαγωγείο Αγριάς εγκαινίασε το 2011 ο νέος τότε πλέον Δήμαρχος ο κ. Σκοτεινιώτης. Για να εγκριθεί το έργο αυτό από τον ΟΣΚ, ο τότε Δήμος Αγριάς αποζημίωσε το 2009 τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου με 70.000 ΕΥΡΩ. Λυπάμαι που προσπαθούν ακόμη σήμερα να οικειοποιούνται έργα άλλων και προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τους δημότες για όφελος που δεν τους ανήκει.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Θωμάς Παπαευθυμίου
τ. Δήμαρχος Αγριάς»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.