Θα διεκδικηθεί η ίδρυση Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στη Ν. Αγχίαλο

Δηλώνει ο ανεξάρτητος σύμβουλος Θεολ. Διαμαντένιας, μέσω του συνδυασμού της Νάνσυς Καπούλα

Το γεγονός ότι ο συνδυασμός «Βόλος Έξυπνη Πόλη» με υποψήφια δήμαρχο τη Νάνσυ Καπούλα, θα διεκδικήσει την ίδρυση της σχολής Εμπορικής Ναυτιλίας στην Νέα Αγχίαλο, που μπορεί να δώσει τεράστια ανάπτυξη στην περιοχή, επισημαίνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωση, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα της εκπαίδευσης και να τα μεταβιβάσει στην υποψήφια δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα.
Εκεί αναφέρει, ότι συναντήθηκε με τον διευθυντή της Δ.Ε. Σ. Σαβελίδη, από τον οποίο ενημερώθηκε ότι στις 9-1-2015 ως διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας που διαθέτει τμήμα Ναυτιλίας, είχε προκαλέσει σύσκεψη προκειμένου να προταθεί άλλος χώρος για τη δημιουργία Ναυτικής σχολής, αφού η περίπτωση να γίνει στα καλά Νερά είχε ναυαγήσει.
Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο, στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού, η περίπτωση της Ν. Αγχιάλου απορρίφθηκε, γιατί δεν υπάρχει οικόπεδο.
Ο Θ. Διαμαντένιας τονίζει ότι η Ν. Αγχίαλος, με πάνω από 70 στρέμματα παραλιακής ζώνης και 400 στρέμματα στον Λόγγο δεν είχε οικόπεδο για την ανέγερση της σχολής και τονίζει ότι αποδεικνύεται πως ο δήμαρχος Αχ. Μπέος δεν θέλει τον Βόλο Πανεπιστημιούπολη…
Ο ανεξάρτητος σύμβουλος καταλήγει ότι σε συνάντηση που είχε με την υποψήφια δήμαρχο τον διαβεβαίωσε ότι θα παλέψει για να διεκδικήσει την ίδρυση της σχολής Εμπορικής Ναυτιλίας στην Νέα Αγχίαλο, που μπορεί να δώσει τεράστια ανάπτυξη στην περιοχή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.